Strålende kritikker for «Løvehjerte»

Tydeligere enn noen gang framstår Veslemøy Solberg på sitt nye album som en original visekunstner med et sterkt personlig særpreg. Gjennom så vel tekster som musikk skapes det et helhetlig bilde preget av en menneskelig nærhet, varme og ekthet som vanskelig kan unngå å gripe.
Geir Vestad – Hamar Arbeiderblad

VIDUNDERLIG
Løvehjerte er ei vidunderlig plate med sterke tekster og ujålete, ren musiseringsglede med ingredienser av rock, viser, pop og jazz.
Marianne Lystrup – Vårt Land

Med egne tekster, meget gode melodier av Sven Ohrvik og et musikerlag som det oser kvalitet av, overbeviser Veslemøy Solberg på sin nye plate.
Trond Erikson –Smaalenenes Avis

«Løvehjerte» er blitt en plate å bli glad. Både tekstene, som Veslemøy Solberg har skrevet, og musikken som er komponert av Sven Ohrvik, holder høye kvalitetsmål. Det ledsagende kompet likeså.
Svein Kristiansen – Fredrikstad Blad

På Veslemøy Solbergs album «Løvehjerte» finnes noe så uvanlig for våre dager som fine norske sangtekster som kaller på ettertanke, fremført til nydelig musikk.
Drammens Tidende 13/4-04

Veslemøy Solberg feirer ti års jubileum som plateartist og gir nå ut et variert og godt album. Det er ikke mange norske artister i dag som holder et slikt visenivå som Veslemøy gjør her.
Helge Ottesen –Varden

«Løvehjerte» er den beste platen Solberg til nå har levert.
Kurt Bakkemoen –VG