Releasekonsert

Screen Shot 2016-01-16 at 20.38.21

Spiraltoppen café er åpen hele dagen, men konserten starter ca. kl. 20.00.
Caféen holder åpent utover kvelden.
Salg av småretter og Spiraltoppens nydelige hjemmelagede pizza.
Alle rettigheter.
Fri entré
(Det kan bli trangt om plassen,
så det er fint om dere sier fra om at dere kommer.
Gi beskjed enten pr. mail veslesol@nordicae.com
eller pr. telefon 93 00 27 68,
så prøver vi å holde av gode plasser.)

Litt om CD’en, (som selvsagt også er til salgs…)    🙂

Det er nesten seks år siden Veslemøy Solberg sist ga ut CD med egne tekster. Den het X, og fikk strålende kritikker. Ikke så rart, kanskje, at Veslemøy ble sammenlignet med Ole Paus – men fra sitt eget særegne og høyst kvinnelige ståsted!
Siden den tid har Veslemøy Solberg fått ei lita jente, gitt ut fl ere CD-er med andres tekster og egne melodier, spilt inn 108 TV-programmer for NRK1 sammen med Sven Ohrvik (Antikviteter & Snurrepiperier med mer enn 700.000 seere), og holdt mellom 600 og 700 konserter i inn- og utland.

Den 8. mars kommer endelig CD-en Løvehjerte, der Veslemøy altså har skrevet alle tekstene, og Sven Ohrvik de fleste melodiene. Tekstene handler om hvordan det er å være kvinne og menneske i Norge i dag – fortalt med humor, varme og en aldri så liten ironisk snert. Men mange av tekstene er på samme tid allmennmenneskelige, i det de sier noe om temaer som berører og har berørt mennesker til alle tider: lidenskap, kjærlighet, svik, livsvilje og livskraft, livets uutholdelige letthet, angst og smerte, fødsel og død.

Vi har vært så heldige at vi har fått samarbeide med noen av Norges fineste musikere på dette albumet: Jonas Fjeld, Birgitte Stærnes, Steinar Larsen, Rune Arnesen, Per Mathisen, Claes Neeb og Angeli-kvartetten for å nevne noen.
Det er med stor glede og stolthet vi presenterer Løvehjerte for et større publikum.

Vennlig hilsen
Nordicae