Ove Borøchstein: Skål for livet!

Tretten fantastiske viser om ting det er verdt å skåle for!!

Ove Borøchstein er forfatter, visedikter, komponist og formidler. Han har skrevet en rekke slagere for fetteren Jahn Teigen, han står bak 25 år med Paraplyrevy-suksesser i hjembyen Kristiansund, han har skrevet romaner og dokumentariske bøker, og han har laget visebøker og filmer.

Ove Borøchstein er også alvorlig syk av kreft.

Om kreftsykdommen, musikken, tekstene og Oves «mot på livet» skrev Jan Øivind Jensen i Tidens Krav nylig en flott artikkel, som kan leses her: Ove TK

Vi er stolte over å kunne gi ut Ove Borøchsteins andre CD: Skål for livet!
Det er blitt et fantastisk album med sterke tekster om levd liv og sårbar kjærlighet
– preget av tilstedeværelse, raushet og forsonlig humor.

Melodiene er skrevet av Ove selv, Jahn Teigen, Sven Ohrvik, Veslemøy Solberg og Hoagy Carmichael. Ohrviks herlige arrangementer løfter melodiene fram, understreker tekstene og gir en ekstra dimensjon til prosjektet.

Skål for livet, Ove! Og takk for at vi får være med!

CD-en kan kjøpes her: Skål for livet
Enkeltsanger kjøpes og lastes ned her: Kjøp spor

Takk til alle de flotte musikerne som bidrar på «Skål for livet!»: Sven Ohrvik, Steinar Larsen, Geir Kristian Breivik, Bernt Roar Baade, Frode Alnæs, Veslemøy Solberg, Trond Harald Saltnes, Ole Kristian Gundersen, Ragnhild Ekholm Michelsen, Ørnulf Michelsen,Geir Hammeren, Morten Røsand Borøchstein, Arne Larsen, Arne Leren, Pål Backer,Halvor Naustdal, Øyvind Borøchstein, Svein Harald «Koppen» Lauritzen, Sivert Ohr, Jarl Hennøen, Ove Borøchstein og 42 gode venner fra Kristiansund.