20-årsjubileum!

Vi feirer i disse dager 20-årsjubileum med CD-utgivelsen «En sang til deg» (nordCD 193). En rekke flotte musikere bidrar på albumet, som inneholder 20 sanger fra CD-ene vi har utgitt til nå. De aller fleste sangene har tekst av meg og musikk av Sven.

Blant artistene og musikerne som bidrar på albumet kan nevnes Jarle Bernhoft, som synger duett med meg på «Sånt jenter liker», Jonas Fjeld, som spiller gitar på tittellåten «En sang til deg», Jan-Henrik Kulberg, som sammen med meg ble nominert til Spellemannpris i 2006, Frøydis Grorud, Nils Petter Molvær, Eivind Aarset, Rune Arnesen, Morten Hannisdal, Elin Rosseland, Birgit Løkke, Steinar Larsen, Edvard Askeland, Per Mathisen, Børre Flyen, Hallgrim Bratberg, Jon Solberg, Eigil Solberg Smørås – og selvsagt Sven Ohrvik. Jeg takker samtlige for musikalitet og personlighet!

Vi er glade for mottakelsene vi har mottatt til nå, der flere anmeldere mener «Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik må regnes blant Norges fremste visekunstnere. Musikken som er komponert av Sven Ohrvik holder høye kvalitetsmål, og Veslemøy Solbergs tekster er både tankevekkende, inspirerende, varme og humoristiske».

Tusen takk for følget så langt!