CD-lansering og kunstutstilling i Bernåsvillaen

Søndag 28. november kl. 14.00 lanserer jeg min nye CD for barn sammen med gode kunstnervenner og samarbeidspartnere: produsent, komponist og pianist Sven Ohrvik, billedkunstner Anne Kristin Øierud og tekstilkunstner Torill Haugsvær Wilberg. 

Det blir musikalsk eventyrstund for barn (og voksne) kl. 15:00 ved Veslemøy og Sven – i tillegg til en spennende utstilling med nydelige antrekk signert Torill Haugsvær Wilberg, og flotte bilder og kort (som også kan kjøpes) laget av Anne Kristin Øierud. CD-salg blir det også, og i kafeen kan man kjøpe kaffe, te, gløgg, pepperkaker og akademiske vafler 🙂

Fri entré!
Velkommen til barn og voksne! 

På grunn av begrenset plass, er det fint om dere gir beskjed om dere har anledning til å komme! Mer informasjon finnes i vedlagte innbydelse.

Mvh
Veslemøy