Planer for 2010

I 2009 tok arbeidet med «Aass for oss!» – vår jubileumsforestilling i forbindelse med Aass Bryggeris 175-årsjubileum – mye tid. Premieren var 14. oktober, og HM Dronning Sonja og HM Kong Harald var til stede. Stas!

I 2010 skal jeg gjøre ferdig min neste barneplate. Den forrige laget jeg sammen med Felix Johansen og Sven Ohrvik, og den ble nominert til Spellemannprisen. Jeg skriver manus og tekster, Sven Ohrvik musikk, og billedkunstneren Anne Øierud har laget flotte illustrasjoner!

Jeg skal også skrive et one woman-show til meg selv. Torill Haugsvær Wilberg har lagd en scenekjole til meg, som kan brukes på mange forskjellige måter. (Se bildet til høyre!!)
Og så skal jeg ha med meg band 🙂

Og så blir det julekabaret på Drammens Teaters nye scene «Fjerde Losjerad» i Drammen, i tillegg til en rekke konserter og turneer, blant annet til Vestfold og Nordland, Troms og Finnmark.

Masse hilsener fra Veslemøy 🙂