Ny CD!

Den 31. august lanserer Veslemøy Solberg sin nye CD: Gullmåne. Eksklusiv førpremiere og presentasjon blir på Union Scene i Drammen den 3. juni. Smakebiter blir også fremført på viseklubben Josefine den 30. april.

Tekstene er skrevet av Veslemøy selv og musikken av Sven Ohrvik. «Gullmåne» blir oppfølgeren til Løvehjerte, som fikk strålende kritikker da den kom ut i 2004. Veslemøy ga sammen med Felix Johansen også ut en CD for barn i 2006 (Eventyret om Hanna). Denne ble nominert til Spellemannprisen.

Veslemøy ser på sangene sine som små historier. Hun forteller med humor og selvironi om ting som opptar henne: om hendelser hun synes er viktige, om møter med mennesker, om kjærlighet, lidenskap, angst, smerte, urettferdighet, lengsel, død og evighet – kort sagt: om alle livets fasetter.

«Løvehjerte er ei vidunderlig plate med sterke tekster og ujålete, ren musiseringsglede med ingredienser av rock, viser, pop og jazz», skrev en kritiker da albumet kom ut i 2004. «Gjennom såvel tekster som musikk skapes det et helhetlig bilde preget av en menneskelig nærhet, varme og ekthet som vanskelig kan unngå å gripe», skrev en annen. Viktigst av alt er likevel at Veslemøys tekster handler om allmennmenneskelige temaer som alle kan kjenne seg igjen i.

Albumet «Gullmåne» utgis på Nordicae med Musikkoperatørene AS som distributør. Det blir tilgjengelig i platebutikkene, på iTunes og i Nordicaes egen nettbutikk på musikkonline.no

Nordicae