Ny CD

Karl Heldal : Hvis en drøm kan kjæles med

Stemningspreget og poetisk visepop

I 2003 vant Karl Heldal NRK P1s demokonkurranse med låten « Åh! Var jeg fri». Juryen var begeistret, og skrev blant annet: «Dette er norsk visesang med god kvalitet. Heldal synger og spiller godt, og det er tydelig at han har lang erfaring innenfor genren. Vinnersangen «Åh! var jeg fri» er stemningsladet og poetisk, og teksten er veldig fin».

Nå er Karl Heldal tilbake med tretten sterke og vakre låter, der eksistensielle verdier belyses både humoristisk, nært og sårt. Tekstene står sentralt, og han jobber mye med å skape poetiske uttrykk som tydeliggjøres i musikalske rammer. Heldal opplever det som viktig å skrive på norsk, da dette skaper en nærhet til det han ønsker å formidle.

Med seg på albumet har Heldal med seg et knippe flotte musikere:

Åsmund Reistad : kontrabass, akustisk gitar, barytongitar og mandola
Emilie Heldal Lidsheim : fiolin
Ulrikke Henninen : cello
Irene Tillung : trekkspill
Sven Ohrvik : piano

Det er med stolthet vi presenterer Karl Heldal og Hvis en drøm kan kjæles med for et større publikum!

Nordicae