Drammen i våre hjerter

Solberg, Solberg & Søn presenterer :
Drammen i våre hjerter
— en ellevill og vakker forestilling om Drammen

Av og med:
Veslemøy Solberg, Torbjørn Pettersen & Sven Ohrvik

Premiere på Studioscenen i Drammens Teater, torsdag 3. mars 2005 kl. 1905

Tekster : Veslemøy Solberg og Torbjørn Pettersen
Musikk, preproduksjon og regi : Sven Ohrvik
Regikonsulent : Kjetil Indregard
Produksjonsteknisk ansvarlig og kostymeansvarlig : Merete Andrea Risan
Band under ledelse av Sven Ohrvik
Dansere

Veslemøy Solberg er en av Norges mest profilerte visesangere – med sju CD’er, noen hundre TV-programmer og to-tre tusen konserter på samvittigheten. Hun fikk nylig strålende kritikker for sin siste CD Løvehjerte, der hun selv har skrevet tekstene og Sven Ohrvik musikken.

Men Veslemøy har også en mer ukjent side. For noen år siden var hun nemlig med i en rekke revyer, blant annet sammen med Ole Paus i Bergen i 1991. Her imiterte hun artister som Sissel Kyrkjebø, Tomboy-Torhild og Diana Ross, og ble landskjent over natten. Nå frisker Veslemøy opp revyferdighetene sine, og «gru-gleder» seg, som hun sier.

Vi våger påstanden om at Torbjørn Pettersen er Drammens morsomste mann. Gjennom mange år har han begeistret Drammens-publikum med sine sprø innfall og elleville sketsjer. Så populær er denne mannen at han i fjor solgte ut en rekke teaterforestillinger bare ved hjelp av jungeltelegrafen..

I Drammen i våre hjerter er Pettersens alter ego Dr. Solberg en selvsagt gjest, men også en rekke mer eller mindre andre halvgale Pettersen-figurer kan komme til å dukke opp.

Sven Ohrvik er komponist, arrangør, produsent og pianist, og har arbeidet sammen med de fleste i norsk musikkbransje.

I Drammen i våre hjerter møter vi Veslemøy Solberg og Torbjørn Pettersen i energisk samspill i et forrykende show, som vil kalle på både gapskratt og ettertanke.

Vi lover publikum en uforglemmelig aften!