Full fart!

Spennende høst for Veslemøy 

Veslemøy Solberg går en travel høst i møte. Hun skal holde over tretti konserter før jul – i tillegg til å lansere albumet «The Dada Project» i Danmark. Den 2. desember blir det releasekonsert på Den Anden Opera i København med visning av musikkvideoen «Chanson Dada».

I tillegg arbeider Veslemøy med et nytt album med egne tekster. Singelen «Lionheart» ligger allerede på andre plass på Norsktoppen, bare slått av Trond Granlund. I november kommer en ny single signert Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik: «Jeg er et hus». Albumet Løvehjerte slippes etter planen tidlig neste år.

Vi kommer tilbake med turnéliste for høsten samt mer informasjon om albumet Løvehjerte. Dere skal ikke se bort fra at det også kommer en stemningsrapport fra lanseringen av The Dada Project i Danmark.