Ny CD-single kommer 1. september

Veslemøy har selv skrevet teksten mens Sven Ohrvik har skrevet melodien. «Lionheart» er med på Veslemøy Solbergs CD Løvehjerte, som kommer den 24. november.

Det er fem år siden Veslemøy Solberg ga ut CD med egne tekster. Den het X, og fikk strålende kritikker – ikke minst for tekstene, som ble sammenlignet med Ole Paus’.

Siden den tid har Solberg fått ei lita jente, gitt ut tre CD-er med egne melodier, spilt inn 108 TV-programmer og holdt ca. 500 konserter i inn- og utland. Den 24. november kommer albumet Løvehjerte, der Solberg har skrevet alle tekstene og Sven Ohrvik de fleste av melodiene.

På CD-en Løvehjerte er alle tekstene på norsk. Men singelen «Lionheart» er engelsk. Hvorfor, vil noen kanskje spørre. Jo, for det første er «Lionheart» med i en internordisk dokumentarfilm, (og det vil man jo gjerne snakke mer om). For det andre er «Lionheart» en fin låt, og for det tredje er teksten representativ for noe av det viktigste Veslemøy Solberg har på hjertet: Nemlig at man må kjempe for det man tror på – tross motgang, intoleranse og likegyldighet.

Musikere:
Veslemøy Solberg : sang
Sven Ohrvik : flygel og programmering
Steinar Larsen : gitar
Eivind Kløverød : trommer

Angelikvartetten :
Alyson Catherine Read : fiolin
Sunniva Bergsaune : fiolin
Hilde Gunn Aasen : bratsj
Paulin Skoglund Voss : cello