Antikviteter & Snurrepiperier på lille julaften

På lille julaften har Veslemøy Solberg sammen med programleder Kjell Fuglehaug, Ellen Ørnes, Sven Ohrvik, Frode Aga og Gerd Wicklund-Hansen ansvaret for en tre timer lang fjernsynssending fra NRKs studio i Bergen. Gjengen bak det populære TV-programmet Antikviteter & Snurrepiperier skal lage underholdning for det norske folk i beste sendetid, og har invitert med seg massevis av gjester i studio.

Det blir mye sang og musikk, mat og pynting. Sven Ohrvik leder et utvidet orkester, Prøysen-prisen skal deles ut, og så blir det selvfølgelig gjensyn med «Grevinnen og hovmesteren». Gjestelisten er foreløpig hemmelig. I slutten av november blir det opptak av ytterligere to programmer i serien Antikviteter & Snurrepiperier. Disse sendes den 10. og 17. desember på NRK1.